Leier România ni se alătură

leier romnaia sprijina ACV

Leier România, producător de top în industria materialelor de construcții, ni s-a alăturat în proiectul nostru de Construire de la ZERO a unei noi secții de Terapie Intensivă Nou-Născuți la Târgu-Mureș.
Leier România înțelege cât de importantă este misiunea noastră de a salva viețile celor mai fragili pacienți și susține acest proiect ambițios oferindu-ne toate materialele de construcție produse de ei: cărămizile, elementele de canalizare și pavajele.


Împreună, vom construi fundația unui viitor sigur pentru nou-născuții grav bolnavi!
Fiecare PULS contează, iar prin acest parteneriat suntem cu un pas mai aproape de a face o diferență în viețile celor care au cea mai mare nevoie de noi.


Mulțumim Leier România, pentru că ne ajutați să construim nu doar ziduri, ci și speranță!

Distribuie
Postează
Trimite pe WhatsApp

Mai multe Acțiuni

Ajută-ne să ajutăm!

Delia Vasiliu, Președintele ACV România a fost nominalizată la Omul anului 2024 . Printr-un simplu click, susții și tu lupta pentru nou-născuții grav bolnavi din România!

Detalii fiscale 2024

Pentru companiile plătitoare de impozit pe profit

Companiile plătitoare de impozit pe profit pot face în continuare sponsorizări cu plata directă, către ONG, în baza contractului de sponsorizare încheiat cu acesta, în limitele legale (20% din impozitul pe profit, dar nu mai mult de 0,75% din CA). Diferența de 80% din impozitul datorat se va vira către bugetul de stat, la termenele prevăzute de codul fiscal. Sponsorizările se pot deduce trimestrial (de exemplu, sponsorizările plătite până la 30 martie pot fi deduse, în limitele precizate mai sus, din impozitul de plată la 25 aprilie) sau anual (sponsorizările efectuate în cursul unui an fiscal vor fi deduse, în limitele legale, din impozitul de plată la 25 martie al anului următor).

Microîntreprinderile plătitoare de impozit pe venit nu mai beneficiază de facilitatea fiscală 20%, începând cu anul 2024.

Declarația 107 pentru 2023 și instrucțiuni de completare aici

Detalii fiscale 2023

Companiile (atât cele plătitoare de impozit pe profit, cât și cele plătitoare de impozit pe venit) pot completa Declarația 177, prin care solicită ANAF să redirecționeze către ONG ul ales bugetul de sponsorizare (20% din impozitul pe profit, dar nu mai mult de 0,75% din CA) rămas nerepartizat în 2023. Declarația poate fi depusă după încheierea unui contract de sponsorizare cu ONG-ul, iar termenul de depunere diferă în funcție de tipul de impozit plătit. Companiile plătitoare de impozit pe profit pot depune Declarația 177 până la data limită de depunere a declarației privind impozitul pe profit. Companiile plătitoare de impozit pe venit pot depune Declarația 177 timp de 6 luni de la depunerea declarației de impozit pe venit. ANAF are la dispoziție 45 de zile să ne vireze banii.

Declarația 107 pentru 2023 și instrucțiuni de completare aici

Vrei să fii la curent cu stadiul proiectelor noastre?

Abonează-te la newsletter-ul nostru și află cum poți ajuta